Archive for december, 2019

Könyvespolc fal

A nappali teljes falát mennyezetig betakaró könyvespolc fal, alul teli ajtós szekrényekkel. A könyvespolcok és a szekrények frontja tömör bükkfa. A nappali berendezésének leghangsúlyosabb darabja a falat teljesen beterítő polcrendszer. A polcokat megtöltő könyvek nemcsak a nappali bútor díszei, a könyvespolc fal valójában egy kulturális ikon. Ha a digitális technikai eszközök a modern tudás hordozói, […]

Polcos kis szekrénybe épített radiátorburkolat

Az itt látható bútor radiátorburkolat is, sarokpolc is, és íves sarokszekrény is. Mindezt ötletes tervezéssel egybe lehet illeszteni. Elsőre fel sem tűnik, hogy egy radiátorburkolat áll előttünk, olyan jól illeszkedik a többi bútor közé. A bútorminőségű radiátorburkolatnak helye van a lakás bútorai között. Ehhez természetesen kivitelének is meg kell egyeznie a környező bútorokéval, vagy éppen […]

Íves falnyílás burkolat

A falnyílásburkolatok a lakás bútorai közé tartoznak. A tömörfa nyílásburkolaton keresztülhaladva úgy érezzük, hogy valójában most léptünk be a lakásba.

Konyhabútor modern sík fronttal

Sima vonalú modern konyhabútor edzett üvegajtós szekrényekkel, beépített hűtővel, pultvilágítással. Felül párkányba épített világítás spotlámpákkal.

Több funkciós vitrinszekrény

A több funkciós vitrinszekrény felső részét a festett üveges szekrények képezik, alsó részében a fiókos, polcos szekrények tálaló funkciót kaptak.