Archive for október, 2019

Beépített fürdőszoba mosdópult

A pult alá épített mosdószekrény hagyományos mosdószekrénynek felel meg, csak a szellőzéssel ellátott tömörfa ajtók teszik különlegessé.

Tolóajtós beépített szekrény franciaággyal

Tolóajtós beépített szekrény kétszer hármas tagolással. Alul a középső a tükörajtós, a felső és szélső ajtók a szobával harmonizáló díszítő sávokat kaptak.

Számítógép asztal

Ha a számítógép asztal a dolgozó szoba vagy a nappali bútoraival egybeépített, akkor formai kivitele is azzal megegyező, nem látszik dolgozószoba bútornak.

Íves üvegajtós sarok bárszekrény gránit bárpult

Az üvegajtós sarok bárszekrény lépcső alatti falbeugrásba lett beépítve. A többi nappali bútorral kis sarok gránitlapos bárpult kapcsolja össze. Az üveges bárszekrény alatti fiókos, polcos szekrény a kiszolgáló eszközök tároló helye, ehhez kapcsolódik a kis sarok térelválasztó bárpult. A bárpult belső oldalában polcok szolgálják az italos üvegek elhelyezését. A bárpult gránit fedőlapot kapott. Ez a […]

Gránitlapos nagyobbítható étkezőasztal

A Gerland meghosszabbítható étkezőasztalainak lapja összetolt állapotban egy darabból áll, ezért a nagyobbítható étkezőasztal gránit lappal is készülhet. A köríves láb csak egy lehetőség az általunk kínált lábtípusok közül.