Archive for október, 2018

Konyhabútor fiókos konyhaszigettel

Az L alakban beépített konyha szabadon álló, de körbeépített hűtővel kezdődik. Az önálló hűtő körbeépítése elsősorban a konyhabútor esztétikai megjelenését javítja, de helyet biztosít a hűtőszekrény felett egy konyhai felső szekrény részére is.

Fehér vitrinszekrény

A fehér vitrinszekrényeknek az ad különleges megjelenést, hogy az üveges ajtókat nem választja el ajtókeret. Az üveges ajtók üvegének belső széle csupán fazetázott, így a vitrinben lévő tárgyak látványát nem takarja semmi.

Étkezőbútor kárpitozott paddal, székekkel

Az étkező pad a legjobb magoldás, ha az étkező részére szűk hely maradt a lakás tervezésénél. A fotón látható étkező ülőhelyeit egy három személyes és egy kétszemélyes pad alkotja, melyeket a sarokban egy asztalka köt össze. A sarokasztal teteje leemelhető, belsejében sok minden elfér.

Fehér konyhasarok

A fehér konyhasarok beépítése valójában a két konyhaszekrény oszlop közé történt, melyek a konyhapult lezárói is egyben. Ezek mélysége ezért a konyhapultokénál némileg nagyobb. A baloldali szekrényoszlopban kapott helyet a beépített hűtőszekrény, felette kisebb mélységű konyhaszekrény felső.