Archive for augusztus, 2018

Előszoba sarok

Ha az előszoba bútorai között vagy a közlekedőben akad hely egy ülőpad számára, az több célt is szolgálhat. A cipő felhúzása vagy levétele könnyebben történik, ha van hova leülni. Ha viszont úgy szeretnénk telefonálni, hogy közben ne zavarjuk a többieket, akkor az előszobai ülőpad telefonpadként is használható.

Konyhasziget a konyhasarokban

A konyhasarokhoz készített bútor is lehet modern megjelenésű azzal együtt, hogy a klasszikus konyha elemeit is tartalmazza. Nem a sima lapok halmaza teszi modernné a konyhát, ez gyakran csak formai szegénységet eredményez. A konyhaszekrény ajtói keretes tömörfa szerkezetűek, és a keretes ajtókat rátétek díszítik, mint a klasszikus konyhabútoroknál látható.

Beépített előszobabútor

Az előszoba bútor funkcióit okosan alkalmazhatjuk más bútorokon is. A képen látható előszoba falburkolata egyben előszobafal is, párkánya pedig a szoba világításán kívül az akasztós szekrény szerepét is betölti.

Fehér sarok íróasztal

Dolgozószoba nélkül is tudunk mini irodát kialakítani a nappaliban vagy vendégszobában, erre utal a képen látható dolgozó sarok. A fehér sarok íróasztal a legkevésbé zavarja a más funkciójú szoba jellegét, és jó hangulatú házi irodát alakíthatunk ki vele.