Archive for június, 2013

Nappali polcrendszer

Sokan tartják úgy, hogy a könyvek lassan kimennek a divatból. Eddig azonban még nem jelent meg széles körben elfogadott alternatíva, valami ami ugyanolyan élményt ad olvasás közben, mint egy valódi papírra nyomtatott igazi könyv. Éppen ezért mindenkinek, aki szeret olvasni és sok könyvet tart, szüksége van megfelelő könyvespolcra, polcrendszerre. A legjobb az lenne ha megengedhetnénk […]

Sarok tolóajtó

Többször előfordul, hogy bútoraink mellé épületasztalos terméket készítünk, ilyen például a képeken szereplő sarok tolóajtó. Mindig első osztályú alapanyagból, bútorainkkal megegyező színben, minőségben, kivitelben készítjük ajtóinkat a hozzá tartozó ajtótokokkal együtt.

Falburkolat a nappaliban

Ritkán kerül falburkolat a nappaliba, de belső terek, szobák összenyitásakor általában meg kell hagyni valamennyit az eredeti falból az épület statikai szilárdságának megőrzése érdekében. Egy vastag főfal átvágásával egybenyitott nappali és télikert között új, széles falfelület jött létre. Erre került a nappali bútor stílusában készített fa falburkolat, amely azonnal a helység díszévé vált.

Szecessziós tálalószekrény

A Gerland Bútorstúdió változatlanul hiszünk a formagazdagság szépségében. Szemben a mértani formákat alkalmazó minimál stílusú bútorokkal, tálalószekrényeink, étkezőbútoraink rendszeresen alkalmaznak a szecessziós stílusra jellemző elemeket.

Gyerekszoba bútor – Himalája só fal

Mikor gyerekszobáról beszélünk, legtöbbször a rácsos kiságyra, pelenkázóra, kis szekrényre gondolunk, pedig a gyerekek már korán kezdik megélni a felnőtt életet. Gyakorlattá vált, hogy a kiságyat minél gyorsabban lecserélik felnőtt fekhelyre, a gyereknek szánt szobát normál méretű és funkciójú bútorokkal rendezik be, amit a gyerek tanulmányai befejezéséig, felnőttként is tud használni. A gyerek fogékony a […]